Mededelingen - Den Osse - Meeuwenstein

Vereniging van Eigenaren
Den Osse en Meeuwenstein
Ga naar de inhoud
Woensdag 29 april laatste nieuws over de versoepeling van de coronamaatregelen: [ HIER ]

Informatie van 24 april : [ HIER ]

------Beste VvE-leden, ---------------------------------------------------------------------------------

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen en juist in deze tijden zou een  kort verblijf in je vakantiewoning zo belangrijk zijn. Helaas is dat dus  niet mogelijk.
We hebben Stefan Boots van Zeelandvakantiewoningen gevraagd om twee keer  per week een ronde over de parken te maken om te bekijken of er  misschien iets bijzonders te melden is. Dit is alleen een controle
naar de buitenkant van de huisjes. De kosten hiervoor worden gedragen  voor de VvE. Wie een toezichtsovereenkomst heeft bij  Zeelandvakantiewoningen en wil dat er in het huisje vaker gecontroleerd  wordt, kan daarover met Stefan Boots contact opnemen.
We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn en dat we iedereen in de zomer weer in het mooie Zeeland zullen zien.
Met vriendelijke groet, Namens het VvE-bestuur,
Toin Duijx, voorzitter
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rijd met de auto niet op de grasvelden naast de wegen van de parken (zie ook het parkreglement). De ondergrond van de grasvelden is hiervoor niet stabiel genoeg. En ook de afvoer van het regenwater via de aangelegde drainage wordt door het rijden over het gras of het parkeren aldaar beschadigd.
Bank: NL92 RABO 0357.8243.18
Kvk: 40309013
Terug naar de inhoud